Gyorslehűtőinkben a lehűtési folyamat felgyorsítva zajlik. Ez elősegíti, hogy a kialakuló fagyás egyenletes mikrokristályokkal telített legyen és a lehető legrövidebb időn belül végbemenjen. A lehűtendő élelmiszer így megőrzi zamatát, állagát és hasznos tulajdonságait, valamint gátolja azon mikrobák működését melyek az élelmiszerekben + 10Cº és + 65Cº között terjednek el. Az általános elv és az Európai Uniós iránymutatás szerint az élelmiszer késztermékek hőmérsékletének 90 perc alatt + 70 Cº-ról + 3Cº-ra kell lehűlnie.
Szállító kocsis vagy tálcás sokkoló hűtő
- Külső méret: 1800 mm x 1150 mm x 2200 mm
- Befogadó kapacitás: 20 x GN 1/1 tálca vagy 1 db szállító kocsi
- 1 db EN 20x600x800 szállító kocsi vagy
- 1 db GN 2/1 sütő kocsi
- Teljesítményciklus: 60kg +70/+3°C – 90perc
- Teljesítményciklus: 45kg +70/-18°C – 240perc
- Maghőmérő
- Szállítókocsival vagy tálcarendszerrel használható (külön rendelendő)
- Igény szerint más méretben és több kocsi befogadására alkalmas kivitelben is legyártható!
Sokkoló hűtőinket az alábbi tevékenységekhez javasoljuk:
- Sütő- és pékipar
- Cukrászat
- Húsipar, húsfeldolgozás
- Melegkonyhai ételhűtés és fagyasztás
- Zöldség- és gyümölcsfeldolgozás